Pazar, Mayıs 5, 2024

Pioneer Metal Finishing, Indianhead Plating’i Satın Aldı

Aterian Investment Partners’ın bir portföy şirketi olan Pioneer Metal Finishing, Indianhead Plating, Inc.’i satın aldığını duyurdu.

1978 yılında kurulan ve merkezi Wisconsin, Chippewa Falls’da bulunan Indianhead, Upper Midwest’in önde gelen krom kaplama sağlayıcısıdır. Indianhead, ülke çapındaki tarım, ağır ekipman ve genel endüstriyel son pazarlardaki müşterilere krom kaplama, rulo hizmetleri, silindirik taşlama ve diğer ilgili işlemleri sunmaktadır.

Pioneer Metal Finishing

Indianhead’in Sahibi John Altmann, “Bunun, kaplama ve kaplama endüstrisinde pazar liderlerinin stratejik bir konsolidatörü olarak büyüyen Indianhead Plating ve Pioneer ekibi için mükemmel bir uyum olduğunu düşünüyorum. Yüksek kaliteli yüzeyler sağlama konusundaki ortak kararlılığımıza inanıyorum. Çalışanlarımız için harika bir yuva sağlarken müşterilerimize sunduğumuz hizmetler bunu mükemmel bir kombinasyon haline getiriyor. ”

Aterian Müdürü Daniel Krasnow, “Indianhead ekibiyle ortaklık yapmak harika. Kuzey Amerika ayak izimize ek süreçler ve yetenekler eklemek için Pioneer’in stratejisine dayanan harika bir iş kurdular.”

Aterian’ın Kurucu Ortağı ve Ortağı Brandon Bethea, “Pioneer’a yaptığımız ilk yatırımdan bu yana hedefimiz, uzayda stratejik olarak benzersiz bir platform oluşturmak için farklı yeteneklere sahip oldukça büyük metal kaplama işleri satın almaktı. Pioneer şimdi bu türden benzersiz eklenti alımlarının üçünü tamamladı. Bu platformu organik olarak ve satın alarak ilerletmeyi ve büyümeye devam etmeyi umuyoruz. Şimdiye kadar, Pioneer tarafından tamamlanan her satın alma, bir aile veya kurucuya ait bir işletme olmuştur ve bu dinamik, Aterian’ın yerleşik aile veya kurucunun sahip olduğu satın alma uygulamasına çok iyi uymaktadır. ”

Weil Gotshal & Manges LLP, işlem hakkında Pioneer’a danışmanlık yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan haberler