Pazar, Mayıs 5, 2024

PPG, Global Kaplama Üreticisi Wörwag’ı Satın Alacak

PPG, endüstriyel ve otomotiv uygulamaları için küresel bir kaplama üreticisi olan Wörwag’i satın almak için kesin bir anlaşmaya vardığını duyurdu. İşlemin, geleneksel kapanış koşullarına tabi olarak 2021’in ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.

PPG Başkan Yardımcısı Rebecca Liebert, “Wörwag’in endüstriyel ve otomotiv uygulamaları için toz ve sıvı kaplamalardaki endüstri uzmanlığı, PPG’nin işini tamamlayıcı niteliktedir ve ürün yelpazemizi daha da genişletmeye yardımcı olacaktır” dedi ve ekledi “Wörwag’in eklenmesi ayrıca PPG’nin su bazlı, doğrudan metale, sıvı ve toz boya tekliflerini geliştirecek ve önemli coğrafyalarda mevcut müşteri dağıtımını daha da genişletmemize olanak tanıyacak.”

Wörwag, 1918 yılında Almanya’nın Stuttgart kentinde kurulmuş bir aile şirketi. Şirketin dünya çapında yaklaşık 1.100 çalışanı vardır ve 2020 yılının tamamının gelirinin yaklaşık 220 milyon Euro olması beklenmektedir. Şirket, sürdürülebilir sıvı, toz ve film kaplamaları geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. Wörwag, Almanya, ABD, Çin, Güney Afrika, Meksika, İspanya, İsviçre ve Polonya’da şubeler işletiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BÖLÜM SPONSORU

Öne çıkan haberler