Pazar, Mayıs 5, 2024

Erba , Yüzey İşlem Sektörünün Türkiye’deki Amiral Gemisi

1989 yılında kurulan Erba Makina ana iş kolu olarak yüzey işlem makineleri, yüzey işlem malzemeleri üretimi ve ticareti alanında faaliyet göstermektedir. Yüzey işlem; başta metal olmak üzere, bazı cins lastik, plastik gibi metal dışı parçaların üretim sonrası yüzeylerinin iyileştirilmesi işlemidir.

Bu işlem; üretim sonrası parçaların kaplamaya veya boyaya hazırlanması, doğrudan kullanılacak ise görsel ve fiziksel iyileştirme için köşe keskinliklerinin yuvarlatılması, yüzey pürüzlülüklerinin giderilmesi, pürüzsüz ve parlak yüzeylerin oluşturulması işlemidir. Bu alan, üretimin olduğu her sektörü kapsamaktadır.

 

 

 

Erba Makina;

kalite ve estetik çağında, sınırsız bir parça çeşitliliği olan bu alanda yüksek kalite ile ürettiği, neredeyse sınırsız sayıdaki makine ve malzeme çeşidi ile dünyanın sayılı firmalarından birisi, Türkiye’nin ise en büyük üretim tesisi ve en geniş ürün çeşidine sahip firması olmuştur.

ISO 9001, 2008 kalite yönetim sistemine ve TSEK kalite belgesine sahip Erba Makine, TSE-EN ve CE direktiflerine uygun, CE belgeli makineler üretmektedir. Sürekli Ar-Ge çalışmaları yapan Erba Makina sağlam teknik alt yapısı ve tecrübeli çalışanları ile sayısız makine ve proses geliştirmiştir.

Erba Makina gelişimine katkıda bulunduğu bu alanda çok sayıda “faydalı model” ve “endüstriyel tasarım” patentlerine sahiptir.

Erba Makina; başta ABD, Singapur, Çin, Singapur, İsrail, bunun yanda, İngiltere, İsveç, Almanya, Fransa, İtalya, Polonya gibi Avrupa kıtasındaki bütün ülkeler dahil olmak üzere sanayileşmiş 71 ülkeye ihracat yaparak başarılarını taçlandırmıştır.

Firma; bu ülkelere sıradan bir tüketim ürünü değil, uzun yıllar kullanılacak bir sanayi ürünü satarak, üstelik sanayileşmiş bu ülkelerde, yüksek kalitede ve çok büyük hacimlerde üretim yapan dünya sanayi devi olmuş firmalara da çok sayıda makine ve işlem malzemeleri satarak ülkemizin de gururu olmuştur.

erba fabrika

Erba Makina; yüzey işlem makineleri ve malzemeleri üretimi ve ticareti yanında, bu alana bağlı olan arıtma makineleri, santrifüj döküm makineleri ve metal enjeksiyon makineleri alanında da faaliyet göstermektedir.

Erba Makina; tecrübe ve altyapısına güvenerek, kendi sektöründe ülke sanayisinin her alanına katkısını arttırarak, yeni istihdamlar yaratarak, kaliteli makineleri ve hizmeti ile ihracatını daha da artırarak ülkemizin adını dünyada taçlandırmaya devamı amaç edinmiştir.

Firma bu hedef ve doğrultuda yeni bir fabrika yapımı ve yeni makine yatırımları konusunda planlamalar yapmakta ve yakın gelecekte bu projelerini hayata geçirmeye hazırlanmaktadır.

Ahmet Özcan
Genel Müdür / General Manager
Erba Mühendislik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan haberler