Pazartesi, Mayıs 6, 2024

EcoBoost Konsantre Esans Teknolojisi

Az Olanın Daha İyi Olduğu Esans Teknolojisini Keşfedin

Daha önce hiç bu kadar neyi tükettiğimiz ve dünyanın kaynaklarını herkesin yararına nasıl kullanacağımız hakkında dikkatli bir şekilde düşünmek için bir zaman olmamıştı. CPL Aromas’ın özel EcoBoost teknolojisi, CPL’nin standart esanslardan on kat daha düşük dozajda kullanılabilen, nihai üründe koku profiline veya kuvvet algısına zarar vermeyen esanslar oluşturmasına olanak verir.

Üründe düşük dozaj içermenin faydaları çok çeşitlidir. Sürdürülebilirlik açısından bakıldığında 10 kat daha az hammadde kullanılması bariz avantajlara sahiptir. Daha az miktarda hammadde kullanımının belirgin faydaları vardır; ancak daha az miktarda esansın daha az paketleme ve nakliyeten daha az emisyon gerektirdiğini dikkate aldığınızda, ürün geliştirmede hammadde kullanımını yeniden düşünmenin ve azaltmanın daha geniş etkilerini de görebilirsiniz.

Formülasyon açısından da bakıldığında, EcoBoost esansları birçok farklı uygulamada tek bir kokuyu kullanabilme avantajını sunmaktadır. Gerekli olan daha düşük orandaki dozaj ile beraber, esans ve aplikasyon arasındaki uyumluluk genellikle sorunsuzdur ve üründeki renk değişikliği veya paket üzerindeki kapsamlı etiketleme ihtiyacı gibi yaygın sorunlar da en aza indirilebilmektedir.

EcoBoost Konsantre

EcoBoost esansları CPL Aromas’ın global parfümör ekibi tarafından tutkuyla yaratıldı ve ev ortam kokusu, banyo&duş, ev temizlik gibi birçok ürün alanında da mükemmel bir şekilde çalışmaktadır. Derinlemesine bilgi ve araştırmamız sayesinde, eşdeğer standart dozlu bir esanstan daha iyi çalışan ve genellikle kullanım başına çok daha rekabetçi bir maliyetle, birçok EcoBoost esansı geliştirdik.

EcoBoost teknolojisi, güzel bitmiş ürünleri 10 kat daha az esans kullanırken destekleyebilmektedir.

Esansın yeni geleceğine hoş geldiniz.

Begüm Öner

Yazar
Begüm Öner

İş Geliştirme Müdürü
CPL Aromas Türkiye

 

 

 

 

İrem Kazezyılmaz

 

Çeviren

İrem Kazezyılmaz
Satış Yöneticisi
Eigenmann Veronelli Kimyasal Tic. ve San. A.Ş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan haberler