Cumartesi, Mayıs 4, 2024

2024 yılının dış cephe boyası rengi: Tugboat

Behr Paint Company, 2024 yılının dış cephe rengini tanıttı.

Behr Paint Company 2024 yılının dış cephe rengini duyurdu: Kahverengi ve gri tonlarının hassas bir karışımı olan Tugboat, her türlü tasarım stiline uygun büyüleyici bir deniz çekiciliği ile zamansız bir görünüm sunuyor. Çok yönlü renk, ahşap damarlarının doğal güzelliğini artırırken, dış yüzeylerde mekanların estetiğini yükseltmenin yanı sıra uzun süreli koruma sağlıyor.

TugboatBehr’in 2024 Yılının Dış Cephe Rengi, markanın renk seçimi sürecinde tüketicinin güvenini sağlamak için seçilmiş 30 dış cephe boyası, dış cephe ve sprey boya renginden oluşan ilk Curb Appeal Koleksiyonu’nun başında yer alıyor. Bu koleksiyon, gerek evinin dış cephesini baştan aşağı yenilemek isteyen gerekse ön kapısını veya döşemesini boyamak gibi küçük bir projeyle büyük bir etki yaratmak isteyen tüketiciler için her proje ölçeğine göre çeşitli renkler sunuyor.

Behr Renk ve Yaratıcı Hizmetler Başkan Yardımcısı Erika Woelfel, “2024 Yılının Dış Cephe Rengi, dış cephe ahşap boyaları için yeni bir renk perspektifi sunarak projelere hem karakter hem de tazelik katıyor. Zamansız bir finişe sahip olan Tugboat’un çok yönlü kahverengimsi gri rengi, her türlü dış mekanı güvenli bir liman gibi hissettirmek için organik bir güzellik sağlıyor” açıklamasını yaptı.

Kaynak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BÖLÜM SPONSORU

Öne çıkan haberler