Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Leipziger Messe, PaintExpo’yu Devraldı

Leipziger Messe, PaintExpo’yu FairFair GmbH’den devraldı. Ticaret fuarı 2006 yılında ilk kurulduğundan beri, PaintExpo her iki yılda bir Nisan ayında Messe Karlsruhe’de gerçekleştirildi.

PaintExpo, son etkinliğe katılan 29 ülkeden 537 katılımcı ve 88 ülkeden 11.790 uzman ziyaretçisiyle dünyanın önde gelen endüstriyel kaplama teknolojileri fuarı haline geldi. Bir sonraki PaintExpo 26-29 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında Karlsruhe’de gerçekleştirilecek.

Leipziger Messe İcra Kurulu Başkanı Markus Geisenberger “PaintExpo bizim için mükemmel bir seçim. PaintExpo’nun güçlü ortakları, uluslararası katılımcılar ve ziyaretçiler ve mevcut fuar ekibi ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Endüstriyel fuarlardaki kapsamlı uzmanlığımızla birlikte, dünyanın lider platformu olarak PaintExpo’yu genişletmeye devam edeceğiz” diyor ve ekliyor “PaintExpo artık Leipziger Messe portföyünün bir parçası – bu güçlü bir sinyal gönderiyor. Bu fırsatı özellikle böylesine zorlu bir zamanda portföyümüzü ve pazar konumumuzu daha da güçlendirmek için kullanmak istiyoruz.”

FairFair GmbH Genel Müdürü Jürgen Haußmann şöyle açıklıyor: “PaintExpo’nun artık Leipziger Messe’nin bir parçası haline gelmesinden ve bunun müşteriler için gerekli sürekliliği sağlayacağından memnunum.

Leipziger Messe’nin başarılı uluslararası ticaret fuarları organize etme konusundaki kanıtlanmış uzmanlığı ve güçlü hizmet yönelimi PaintExpo’nun gelecekteki gelişimine öncülük etmesine yardımcı olacaktır. Etkinliğin başarı öyküsünün devam edeceğinden eminim.”

PaintExpo’yu 2006 yılında kuran ve bunu dünyanın önde gelen endüstriyel kaplama teknolojileri ticaret fuarına genişleten Haußmann, danışmanlık görevi yapmaya devam edecek. Buna ek olarak, Leipziger Messe, Baden-Württemberg Oberboihingen’deki PaintExpo sergi ekibini ve sitesini devraldı.

Leipziger Messe, etkinliğin mevcut ortakları JOT – Journal für Oberflächentechnik (Springer Fachmedien Wiesbaden GmbH) ve PaintExpo alanı Messe Karlsruhe ile son derece başarılı işbirliğine devam edecek.

Leipziger Messe’deki Ticaret ve Endüstriyel Fuarlar Bölümü İcra Direktörü Gerhard Ohmacht, PaintExpo’nun gelecekteki gelişiminden sorumlu.

Teknik satış ve satış iletişimi konusunda uzmanlaşmış bir endüstri mühendisi olan Ohmacht, endüstri ve B2B ortamlarında uzun yıllara dayanan yönetim deneyimine sahiptir. Mart 2020’den beri Leipziger Messe Şirketler Grubu’nun endüstriyel ve ticaret fuarı portföyünden sorumludur.

PaintExpo satın alma süreci, broker Fair Relations GmbH tarafından desteklendi. Bir sonraki PaintExpo 26-29 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında Karlsruhe’de gerçekleştirilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan haberler