Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Purepol Kimya – Ersen Eron

Uluslararası poliüretan üreticilerinin yöneticiliklerini yapmış ve yaklaşık 20 yıldır sektöre hizmet veren kurucumuz Ersen Eron’un önderliğinde 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Purepol Kimya 2017 yılının sonuna kadar poliüretan ham madde ve yardımcı kimyasal tedariki pozisyonunda ticari hayatına devam etmiştir. Firmamız genişleyen piyasaların talepleri doğrultusunda, çalışma alanımızı çeşitlendirerek 2017 yılının sonunda; Yüksek Basınç Poliüretan Makinesi, CNC Boru Bükme, Kaynak ve Pres yatırımları ile ofis, otel, restoran ve kafe koltukları için metal iskelet ve poliüretan sünger üretimine başlamıştır.

Kısa zamanda yüksek kalite anlayışı ile Türkiye’nin önde gelen mobilya firmaları ile çalışmaya başlamıştır. Genel merkezi ve fabrikası İstanbul’da bulunan Purepol Kimya, sektörle ilgili yenilikleri yakından takip, birlikte çalıştığı tüm iş ortaklarına ve sektöre katma değer sağlamaya çalışmaktadır.

Memnun müşteri portföyünü her geçen gün genişleten firmamız, size ve değerli markalarınıza kaliteden ödün vermeden çözüm ortağı olmaya devam edecektir. Halihazırda 200’ün üzerinde kalıp ve modeliyle kısa sürede sektörün aranan firmalarından olmamız bize uluslararası pazarlara açılmak için gerekli destek ve cesareti vermiştir.

Ersen Eron – Kurucu Genel Müdür / Purepol Kimya ve Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan haberler