Salı, Mayıs 7, 2024

DSM, Daha Yüksek Performanslı Mat Toz Kaplama Teknolojisini Duyurdu

Sağlık, beslenme ve malzeme alanında faaliyet gösteren küresel bir bilim şirketi olan Royal DSM, daha iyi tekrarlanabilirlik sunan ve  mevcut çapraz çekim matından daha düşük çapraz bağlayıcı seviyeleri ve sertleşme sıcaklıkları sağlayan yeni bir özel Uralac® tek çekim mat (OSM) toz boya HAA sistemini duyurdu.

Yeni Uralac OSM toz kaplama reçineleri küresel olarak piyasaya sürüldü ve çok çeşitli endüstriyel mat uygulamalar için kullanılabiliyor.DSM

DSM ’nin Ar-Ge çabaları sayesinde, yenilikçi Uralac OSM P8014 ve P8019 reçineleri, endüstriyel uygulamalar için OSM toz boyalarının performansında bir adım ileri giderek, birkaç önemli kullanıcı avantajı sunuyor.

Özellikle 200°C’lik sertleşme sıcaklıkları sunan ticari olarak satılan diğer OSM düşük parlaklıktaki toz kaplama çözeltilerinden farklı olarak, DSM ’nin yeni piyasaya sürülen Uralac OSM sistemi, 180°C’de 10 dakika veya 160°C’de 20 dakika süreyle kürlenebilir ve bu şekilkde daha düşük bir üretim karbon ayak izi oluşturur.

Bunun yanı sıra, yeni Uralac OSM reçineleri, OSM mat toz kaplama çözümleri için kötü tekrarlanabilirliğin genel dezavantajını başarıyla ele alır, yani yeni Uralac OSM reçineleri ile üreticiler aynı mat kaplama kaplamasını daha kolay bir şekilde çoğaltabilirler.

Son olarak, yeni Uralac OSM HAA sistemi, mat toz kaplama çözümlerinin maliyet etkinliğini arttırarak diğer mevcut OSM alternatif sistemlerine göre daha düşük çapraz bağlayıcı seviyeleri de sağlıyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan haberler