Perşembe, Mayıs 16, 2024

Nu Skin “Yılın Yeni Ürünü” Ödülünü Kazandı

Nu Skin “Yılın Yeni Ürünü” Ödülünü Kazandı

Küresel bir güzellik ve sağlıklı yaşam alanlarında önde gelen bir firma olan Nu Skin Enterprises, Inc. (NYSE: NUS), ageLOC® LumiSpa® iO’nun, Business Intelligence Group (BIG) 2022 “Yılın Yeni Ürünü” ödülünü aldığını duyurdu.

Her yıl düzenlenen BIG Awards for Business, yeni fikirleri hayata geçiren ve hepimizin dünyayı deneyimleme biçimini değiştirmeye çalışan ürünleri ve şirketleri ödüllendiriyor.

nu skin

Dünyanın dört bir yanından kuruluşlar, en son yeniliklerini 2022 BIG Awards for Business‘ta değerlendirilmek üzere sundu. Adaylıklar, başvuruları puanlamak ve geri bildirim sağlamak için zamanlarını ve uzmanlıklarını gönüllü olarak kullanan seçkin bir grup iş dünyası lideri ve yönetici tarafından değerlendirildi.

ageLOC LumiSpa iO, güzellik cihazı sistemleri sağlayıcısı Nu Skin Enterprises’ın en son yeniliğidir. Nu Skin Vera TM uygulamasıyla birlikte LumiSpa iO, akıllı koçluk, cilt bakımı rutin takibi, selfie zaman çizelgesi ve daha fazlası özelleştirilmiş cilt bakımı seçenekleri de dahil olmak üzere kişiselleştirilmiş cilt bakımı deneyimlerinde yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

Nu Skin’in Başkan Yardımcısı ve Baş Ürün Sorumlusu Steve Hatchett, “ageLOC LumiSpa iO, günde iki kez, sadece iki dakikada spa benzeri bir deneyimle daha parlak, daha sağlıklı ve daha genç görünen bir cilt sunan, patentli mikro darbe salınım teknolojisine sahip türünün tek örneği bir güzellik ve temizleme cihazıdır” dedi ve ekledi “Yeni LumiSpa iO, özelleştirilmiş tedavi seçenekleri, akıllı koçluk, selfie zaman çizelgesi, cilt bakımı rutin takibi ve daha fazlasını sunmak için Nu Skin Vera uygulamasına bağlanıyor.”

Kaynak

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BÖLÜM SPONSORU

Öne çıkan haberler