Cumartesi, Mayıs 18, 2024

AkzoNobel, Toz Boya Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

AkzoNobel, Hindistan’da Stone Effect Toz Boya Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

AkzoNobel, Hindistan pazarı için mimarlar ve tasarımcılar için süper dayanıklı bir Interpon D toz kaplamayı piyasaya sürdü.

Taş efektli kaplamalar dünya çapında çok talep görüyor ve özellikle Hindistan’da popüler olan pişmiş toprak kaplama ile mimarlar, gerçek taş tedarik etme, taşıma, kurma ve bakımla ilgili herhangi bir sorun olmadan taşın görünümünü ve kalitesini elde etmenin yollarını bulmak için sürekli çabalıyorlar, aynı zamanda yüksek vasıflı işgücü ve ekipmana ihtiyaç duyuyorlar.

AkzoNobel

Interpon D Stone Effect toz boya kullanmak tüm bu zorlukları ortadan kaldırıyor ve çok daha fazlasını sunuyor. Doğal taş zamanla aşınır ve sürekli onarım gerektirir. Interpon D2525 Stone Effect toz boyanın üstün dayanıklılığı, Interpon D onaylı uygulayıcı tarafından toz uygulandığında 25 yıla kadar garanti ile yüzeyleri uzun süre korur.

Bir toz boya olan süper dayanıklı Interpon D2525 Stone Effect, aynı zamanda sürdürülebilir bir seçenektir. Örneğin, kaplayıcılar ürünün neredeyse tamamını kullanabilir çünkü herhangi bir fazla püskürtme; toplanabilir ve yeniden kullanılabilir, bu da gereksiz atık olmaması anlamına gelir. Ayrıca herhangi bir uçucu organik bileşik (VOC) içermez.

Interpon D2525 Taş Etkisi, Çevresel Ürün Beyanı (EPD) tarafından desteklenmektedir; bu, ürünün yaratılmasıyla ilgili ham maddelerin, üretimin ve nakliyenin şeffaf sürdürülebilirlik belgeleri için bağımsız bir üçüncü tarafça değerlendirildiği anlamına geliyor.

 

Kaynak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BÖLÜM SPONSORU

Öne çıkan haberler